Houtvuller producten van WoodFix

Alles wat je nodig hebt om hout te repareren! De houtvuller producten zijn verkrijgbaar in vele houtkleuren.

Afhankelijk van het soort hout en reparatie zijn er verschillende oplossingen om hout te repareren. Op deze pagina zie je een overzicht van de meest gebruikte vulmiddelen. Wil je meer informatie over een product of een passend advies voor jouw houtreparatie? Neem dan contact met ons op.

De unieke WoodFix Knoestvuller is erg geschikt voor zeer snelle, milieuvriendelijke reparaties aan open knoesten, scheuren en kant- of randbeschadigingen. Voor kleinere houtreparaties raden we E800 pasta houtvulmiddel aan. Deze is waterafstotend en dus zowel binnen als buiten toepasbaar. Moet het hout nog geborsteld worden zoals bij (hard)houten vloeren? Hiervoor is het B2 Poeder houtvulmiddel zeer geschikt. In combinatie met de verharder is het een goede oplossing. Voor lichte krasjes in plaatmateriaal is de Mohawk 3-in-1 reparatiestick een snel en handig reparatiemiddel. Uiteraard levert WoodFix ook de traditionele houtvuller pasta met fijne textuur. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor kleine meubelreparaties.

De WoodFix Knoestvuller is bijna altijd de beste oplossing voor jouw houtreparatie. Het is namelijk een zeer sneldrogende, flexibele en sterke houtvuller. Of er nu een scheur, een beschadiging of een grote open knoest gerepareerd moet worden. Het is erg makkelijk in gebruik en het resultaat is goed.

De E800 is een hoge kwaliteit houtvuller met een uitstekende waterafstotende werking. Perfect voor gebruik buitenshuis.

De Wood Mastic B2 poeder houtvuller is een vulmiddel dat goed bestand is tegen borstelen. Het poeder houtvulmiddel is geschikt voor reparaties en knoesten met een diepte tot 15mm. En kan behandeld worden met beits, lak, olie, verf etc.

Van kleine scheurtjes of open noestjes in fineer tot middelgrote beschadigingen in tafelbladen of tuinmeubels. Dit is eenvoudig te vullen met de BCD Houtpasta. Deze vezelversterkte pasta heeft een hoog standvermogen. Scheuren of noesten kunnen in één keer gevuld worden tot 12mm diepte.

De 3-in-1 reparatiestick van Mohawk is een snelle en eenvoudige manier om krassen, deuken of andere kleine onvolkomenheden in elk houten oppervlak (met name plaatmateriaal) te repareren. Het is ideaal voor het opknappen van meubels, kasten, deuren en zelfs houten vloeren. Vul snel krassen, nagelgaten en andere beschadigde gebieden met behulp van de fil-stik®.

© Copyright WoodFix 2016 - 2023 | Alle rechten voorbehouden | KvK 64562026 | BTW NL002121837B27