Houtvuller producten van WoodFix

Alles wat u nodig heeft om hout te repareren en verkrijgbaar in vele houtkleuren.

Voor zeer snelle, milieuvriendelijke reparaties aan grote gaten, open knoesten, scheuren en kant- of randbeschadigingen hebben we de unieke WoodFix Knoestvuller. Voor kleinere hout reparaties raden we E800 pasta houtvulmiddel aan, deze is waterafstotend en dus zowel binnen als buiten toepasbaar. Moet het hout nog geborsteld worden zoals bij (hard)houten vloeren? Hiervoor is het B2 Poeder houtvulmiddel zeer geschikt. In combinatie met de verharder is het een goede oplossing. Voor krasjes in plaatmateriaal is de Mohawk 3-in-1 reparatiestick een snel en handig reparatiemiddel. Uiteraard leveren we tot slot ook de traditionele houtvuller pasta met fijne textuur, voornamelijk gebruikt voor kleine meubelreparaties.

Knoestvuller

De beste oplossing voor houtreparatie. Het is een flexibele, sterke en duurzame houtvuller. Het is erg makkelijk in gebruik en het resultaat is goed. Of er nu een scheur, een beschadiging of een grote open knoest gerepareerd moet worden.

E800 pasta houtvulmiddel

Hoge kwaliteit houtvuller met een uitstekende waterafstotende werking. Perfect voor gebruik buitenshuis.

B2 Poeder houtvulmiddel

Een vulmiddel dat bestand is tegen borstelen. Het poeder houtvulmiddel is geschikt voor reparaties en knoesten met een diepte tot 15mm en kan behandeld worden met beits, lak, olie, verf etc.

Houtvulmiddel pasta

Het traditionele pasta houtvulmiddel dat makkelijk in gebruik is en een economisch alternatief voor concurrerende vulmiddelen.

Mohawk 3-in-1 reparatie stick

De 3-in-1 reparatiestick van Mohawk is een snelle en eenvoudige manier om krassen, deuken of andere kleine onvolkomenheden in elk houten oppervlak (met name plaatmateriaal) te repareren. Het is ideaal voor het opknappen van meubels, kasten, deuren en zelfs houten vloeren. Deze 3-in-1 reparatiestick wordt samen of individueel gebruikt en biedt de 3 essentiële benodigdheden voor de meest voorkomende kleine houtreparaties. Vul snel diepe krassen, nagelgaten en andere beschadigde gebieden met behulp van de fil-stik®. Beweeg de leveler dop over het gevulde oppervlak om uw reparatieplek schoon te maken en glad te strijken. Werk de kleur af op meubel randen en krassen met de Mohawk marker.

© Copyright 2022 WoodFix, All Rights Reserved | KvK 64562026 | BTW NL002121837B27