Meubels

Bestemd voor onder andere: de meubelfabrikant, timmerfabrikant, interieurbouw, meubelmaker, binnen meubels, buiten meubels, massief houten tafels, badkamer meubels en keuken producent.

Een kwalitatief meubel vereist een duurzaam houtvulmiddel. Voor de meubelindustrie is het van belang dat een reparatie op een hoogwaardige en praktische manier wordt gevuld. Hierdoor blijft de kwaliteit van het meubel gewaarborgd.

WIJ RADEN AAN:

Voor industrieën waar half- en volautomatische machines worden gebruikt om knoesten, scheuren en andere schades aan hout te herstellen. Ook manueel toepasbaar. Knoestvuller granulaat is met name geschikt voor de meubelindustrie met grotere producties. Niet alleen door de zeer snelle droging, maar ook omdat het flexibel en krimpvrij is.

Voor (middel)grote beschadigingen en daardoor breed toepasbaar in de meubelproductie. Perfect voor het repareren van alle knoesten en scheuren, omdat de knoestvuller flexibel is en met het hout meewerkt. Ook ideaal voor rand- en hoekreparaties. Het heeft een zeer snelle droging en is vrij van krimp. De knoestvuller is waterbestendig en daardoor geschikt voor reparaties aan zowel binnen- als buitenmeubilair.

Geschikt voor kleine en middelgrote reparaties. De E800 Aqua+ houtpasta is waterbestendig en is ideaal voor reparaties in meubelen, zowel binnen als buiten. Het is fijnkorrelig en kan na het schuren eventueel behandeld worden met zowel lak, olie als beits.

Poeder voor kleine en middelgrote beschadigingen met een diepte tot 15 mm. Bijzonder geschikt voor gebruik in grotere productielijnen. De poederkleuren kunnen worden gemengd, zodat het bij de kleur van het hout past. Het heeft een goede opname van olie en beits. Gebruik de verharder voor meer sterkte en snellere droogtijd. Belangrijk! Dient afgewerkt te worden met een waterbestendig product bij buitengebruik.

Voor kleine en middelgrote beschadigingen met een diepte tot 12 mm. Een vezel versterkte pasta met zeer sterke hechting aan het hout. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is bestand tegen borstelen. Heeft een goede opname van olie en beits.

Pasta voor kleinere beschadigingen in houten meubelen. Fijnkorrelige pasta, waardoor het soepel te verwerken is. Belangrijk! Dient afgewerkt te worden met een waterbestendig product bij buitengebruik.

Voor het repareren van kleine, oppervlakkige beschadigingen en scheurtjes in houten meubelen. Ideaal voor het restaureren in de kleur van het hout, zodat de schade en reparatie niet meer zichtbaar zijn. Belangrijk: dient afgewerkt te worden met een waterbestendig product bij buitengebruik.

Vloeren

Bestemd voor onder andere: de vloerenindustrie, parketindustrie, parketfabriek, laminaatfabrikant, parketteur, binnenvloer, buitenvloer, sportvloer, terras, massief houten vloer, meerlaags parket en plinten.

Een hoogwaardige vloer vereist een duurzaam houtvulmiddel. Voor de vloerenindustrie is het van belang dat een reparatie op een professionele manier wordt gevuld. Hierdoor blijft de kwaliteit van de vloer gewaarborgd.

WIJ RADEN AAN: 

Voor industrieën waar half- en volautomatische machines worden gebruikt om knoesten, scheuren en andere schades aan hout te herstellen. Ook manueel toepasbaar. Knoestvuller granulaat is met name geschikt voor de houten vloerenindustrie met grotere producties. Niet alleen door de zeer snelle droging, maar ook omdat het flexibel en krimpvrij is.

Zeer geschikt voor het repareren van knoesten, scheuren en andere schades aan de houten vloer. Zowel tijdens de productie van vloeren, maar ook voor reparatie en restauratie van de reeds gelegde vloer. Knoestvuller is geschikt voor het herstellen van zowel grote als kleine beschadigingen. Over het algemeen niet gebruikt voor zeer kleine krasjes. Knoestvuller is waterbestendig en daardoor geschikt voor zowel binnen- als buitenvloeren. Het heeft een zeer snelle droging en is vrij van krimp.

Dit vulmiddel is ideaal voor vloerreparaties vanwege de hardheid na droging. Het wordt ingezet voor beschadigingen aan (hard)houten vloeren tot een diepte van maximaal 15 mm. B2 Poeder is uitermate geschikt voor gebruik in grotere productielijnen. Het is bestand tegen borstelen en neemt beits op. Kleuren kunnen worden gemengd om exact overeen te komen met de kleur van het hout. Het is mogelijk om verharder toe te voegen, wat het vulmiddel nog sterker maakt en een kortere droogtijd geeft. Belangrijk! Dient afgewerkt te worden met een waterbestendig product bij buitengebruik.

Een vezel versterkte pasta met zeer sterke hechting aan het hout. Voor kleine en middelgrote beschadigingen met een diepte tot 12 mm. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is bestand tegen borstelen. Heeft een goede opname van olie en beits.

Zeer geschikt voor het herstellen van scheuren, barsten en noesten in vloeren. De E800 Aqua+ is ideaal voor zowel tijdens productie van vloeren, als bij reparatie en restauratie van reeds gelegde vloeren. De  kant en klare pasta is waterbestendig en daardoor binnen en buiten toe te passen.

Trappen

Bestemd voor onder andere: de trappenfabrikant, timmerfabriek, trappenmakerij, binnentrappen, buitentrappen, massief houten trappen en traprenovatie.

Een kwalitatieve trap vereist een hoogwaardig houtvulmiddel. Voor de trappenindustrie is het van belang dat een reparatie op een professionele manier wordt gevuld. Hierdoor blijft de kwaliteit van de houten trap gewaarborgd.

WIJ RADEN AAN:

Zeer geschikt voor het repareren van knoesten, scheuren en andere schades aan houten trappen. Perfect voor trapreparaties vanwege zijn hardheid en flexibele eigenschappen. Het is ideaal om te gebruiken tijdens productie, als ook bij montage of restauratie van de trap. Want het heeft een zeer snelle droging en is vrij van krimp. Niet aanbevolen voor zeer kleine, oppervlakkige krasjes.

Dit vulmiddel is ideaal voor trapreparaties, want het is een kant-en-klaar product en het heeft een fijnkorrelige structuur. De houtpasta is -zelfs zonder afwerking- waterafstotend, dus perfect voor binnen èn buitengebruik.

Verkrijgbaar in 400 gr tube of 7 kg emmer.

Voor kleine en middelgrote beschadigingen aan trappen met een diepte tot 12 mm. Een vezel versterkte pasta met zeer sterke hechting aan het hout. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is bestand tegen borstelen. Heeft een goede opname van olie en beits.

Voor kleine beschadigingen en reparaties in een trap. Een economisch alternatief en makkelijk te gebruiken. Belangrijk! Dient afgewerkt te worden met een waterbestendig product bij buitengebruik.

Voor het repareren van kleine, oppervlakkige beschadigingen en scheuren in trappen. Ideaal voor het restaureren en kleuren van de patronen van het hout, waardoor schade en reparaties niet meer zichtbaar zijn. Belangrijk: dient afgewerkt te worden met een waterbestendig product bij buitengebruik.

Deuren

Bestemd voor onder andere: de deurenfabrikant, timmerfabriek, deurenindustrie, binnendeuren, buitendeuren, massieve deuren, eiken deuren en fineer deuren.

Een kwalitatieve deur vereist een professioneel houtvulmiddel. Voor de deurenindustrie is het van belang dat een reparatie op een hoogwaardige manier wordt gevuld. Hierdoor blijft de kwaliteit van de deur gewaarborgd.

WIJ RADEN AAN:

Zeer geschikt voor het repareren van knoesten, scheuren en andere schades aan houten deuren. Perfect voor deurreparaties vanwege de combinatie van hardheid en flexibiliteit. Ideaal om te gebruiken tijdens productie. Het heeft een zeer snelle droging en is vrij van krimp. Niet aanbevolen bij zeer veel kleine oppervlakkige krasjes.

Geschikt voor kleine en middelgrote deurreparaties. De E800 Aqua+ is een vochtbestendige pasta, dus ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. De E800 Aqua+ accepteert alle oppervlaktebehandelingen na het schuren. Dit is niet noodzakelijk, omdat de pasta na uitharding al vochtbestendig is.

Dit vulmiddel is ideaal voor deurreparaties vanwege de hardheid na droging. Het wordt ingezet voor beschadigingen aan (hard)houten deuren tot een diepte van maximaal 15 mm. Het is bestand tegen borstelen en neemt beits op. Kleuren kunnen worden gemengd om exact overeen te komen met de kleur van het hout. Het is mogelijk om verharder toe te voegen, wat het vulmiddel nog sterker maakt en een kortere droogtijd geeft. Belangrijk! Dient afgewerkt te worden met een waterbestendig product bij buitengebruik.

Voor kleine en middelgrote beschadigingen aan deuren met een diepte tot 12 mm. Een vezel versterkte pasta met zeer sterke hechting aan het hout. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is bestand tegen borstelen. Heeft een goede opname van olie en beits.

Voor kleine beschadigingen en reparaties in een deur. Een economisch alternatief en makkelijk te gebruiken. Belangrijk! Dient afgewerkt te worden met een waterbestendig product bij buitengebruik.

Voor het herstellen van kleine beschadigingen en dunne krasjes. Ideaal voor het kleuren van gerepareerde gebieden en herstellen van de patronen in het hout nadat beschadigingen zijn gerepareerd. Belangrijk! Dient afgewerkt te worden met een waterbestendig product bij buitengebruik.

Ramen

Bestemd voor onder andere: de ramenfabrikant, timmerfabriek, kozijnenfabriek, houten ramen, raamkozijnen, binnen ramen en buiten ramen.

Een kwalitatief kozijn vereist een professioneel houtvulmiddel. Voor de kozijnenindustrie is het van belang dat een reparatie op een hoogwaardige manier wordt gevuld. Hierdoor blijft de kwaliteit van het raamkozijn gewaarborgd.

WIJ RADEN AAN:

Voor kleine en (middel)grote reparaties in houten raamkozijnen, zoals scheuren, knoesten, randen en hoeken. Knoestvuller is perfect voor raamreparaties vanwege zijn sterke, sneldrogende en flexibele eigenschappen. Ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassing. Knoestvuller is waterbestendig en bestand tegen temperaturen tot 140°C.

Voor kleine en middelgrote reparaties in raamkozijnen, zoals scheuren en noesten. De E800 Aqua+ is een vochtbestendige pasta, dus ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik. De E800 Aqua+ accepteert alle oppervlaktebehandelingen na het schuren. Dit is echter niet noodzakelijk, omdat de pasta na uitharding vochtbestendig is.

Voor kleine en middelgrote beschadigingen met een diepte tot 12 mm. Een vezel versterkte pasta met zeer sterke hechting aan het hout. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is bestand tegen borstelen. Heeft een goede opname van olie en beits.

Voor kleine beschadigingen en reparaties in een raamkozijn. Een economisch alternatief en makkelijk te gebruiken. Belangrijk! Dient afgewerkt te worden met een waterbestendig product bij buitengebruik.

Ideaal voor het kleuren van gerepareerde gebieden en herstellen van de patronen in het hout nadat beschadigingen zijn gerepareerd. Bevat een gevarieerd assortiment: van wax tot een 3-in-1 reparatiestick die eenvoudig herstel van reparaties mogelijk maakt. Belangrijk: dient afgewerkt te worden met een waterbestendig product bij buitengebruik.

Bekisting

Bestemd voor onder andere: de verhuurder van bekistingen, systeem bekistingen, project bekistingen, kunststof bekistingen en houten bekistingen.

Voor de betonbouw is het van belang dat de panelen op een snelle en hoogwaardige manier gerepareerd worden. Hierdoor blijft de kwaliteit van de bekistingen gewaarborgd.

WIJ RADEN AAN:

Zeer geschikt voor het repareren van schades aan bekistingen. Blijft tot wel 6x langer zitten dan een 2 componenten middel. Ideaal om te gebruiken voor herstel van de panelen, want het heeft een zeer snelle droging en is vrij van krimp. Knoestvuller is bestand tegen de zware belasting in de betonbouw.

Om schades aan betonbekistingen te herstellen. Blijft tot wel 6x langer zitten dan een 2 componenten middel. Manueel toepasbaar door middel van een granulaatpistool. Knoestvuller granulaat is met name geschikt voor de betonbouw met verwerking van grotere volumes bekistingen. De knoestvuller granulaat heeft een zeer snelle droging, is flexibel en vrij van krimp. Knoestvuller granulaat is bestand tegen de zware belasting in de betonbouw.

Houtconstructies

Bestemd voor onder andere: houtbouw, gelijmde houtconstructies, gelamelleerde balken en gelijmde panelen.

Een kwalitatieve houtconstructie vereist een hoogwaardig houtvulmiddel. Voor de houten constructie industrie is het van belang dat een reparatie op een duurzame en praktische manier wordt gevuld. Hierdoor blijft de kwaliteit van de constructie hoog.

WIJ RADEN AAN:

Voor industrieën waar houten constructies geproduceerd worden. Perfect voor het repareren van alle knoesten en scheuren in de houtbouw productie, omdat de knoestvuller flexibel is en met het hout meewerkt. Ook ideaal voor rand- en hoekreparaties. Het heeft een zeer snelle droging en is vrij van krimp. De knoestvuller is waterbestendig en daardoor geschikt voor zowel binnen als buiten toepassingen.

Geschikt voor kleine en middelgrote reparaties. De E800 pasta is waterbestendig en is ideaal voor reparaties in het hout, zowel binnen als buiten. Het is fijnkorrelig en kan na het schuren eventueel behandeld worden met zowel lak, olie als beits.

Poeder voor kleine en middelgrote beschadigingen in houten constructies met een diepte tot 15 mm. Bijzonder geschikt voor gebruik in grotere productielijnen. De poederkleuren kunnen worden gemengd, zodat het bij de kleur van het hout past. Het heeft een goede opname van olie en beits. Gebruik de verharder voor meer sterkte en snellere droogtijd. Alleen geschikt voor binnen toepassingen.

Pasta voor kleinere beschadigingen in houten constructies. Fijnkorrelige pasta, waardoor het soepel te verwerken is. Alleen geschikt voor binnen toepassingen.

© WoodFix 2016 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | KvK 64562026 | BTW NL002121837B27