Over WoodFix

Welkom bij WoodFix! Sinds 2016 zijn wij leverancier van kwalitatieve vulmiddelen voor de houtindustrie in de Benelux.

De producten van WoodFix zijn voor de professionele houtbewerker die zijn/haar werk en materiaalkeuze serieus neemt en daarom kiest voor hoge kwaliteit materialen. Onze klanten zijn heel verschillend: van de grote houten vloeren fabrikant en de ambachtelijke meubelmaker tot de verhuurder van bekistingen. Daarnaast weet de particulier die passie voor hout heeft ons ook te vinden. Maar ze hebben in ieder geval één ding gemeen, en dat is: hele mooie projecten van hout maken!

WoodFix

Trots

Veel houtvulmiddelen zijn giftig, bewerkelijk of drogen erg langzaam. Wij geloven dat de houtbewerker baat heeft bij vulmiddelen die duurzaam, krimpvrij en sneldrogend zijn. We zijn dan ook best trots op onze kwalitatieve houtvulmiddelen.

In samenwerking met Wood Repair by Bogh Consult uit Denemarken bieden we de houtindustrie een compleet assortiment om allerlei soorten beschadigingen in hout te herstellen. En dat op een kwalitatieve en duurzame manier!

WoodFix

Houtreparaties

Kunnen onze vulmiddelen alle soorten beschadigingen in hout repareren? Dat niet. Bijvoorbeeld als je een flinke houtrot reparatie hebt, dan is epoxy een geschikter vulmiddel. Maar voor alle overige houtreparaties vind je vast en zeker een geschikt en kwalitatief vulmiddel in ons assortiment.

De producten van WoodFix zijn voor iedere professionele houtbewerker in de Benelux. Om dat te kunnen realiseren is het assortiment online verkrijgbaar in de webshop. Daarnaast is een deel van het assortiment ook verkrijgbaar bij groothandel Baars & Bloemhoff in Nederland en Hendrichs & Cie nv in België.

WoodFix

Korte lijnen

Wat ons betreft draait het om kwaliteit, service en een goede product keuze. Door persoonlijk contact en korte lijnen, kunnen we een oplossing bieden voor jouw specifieke houtreparatie.

Voel je dan ook vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de diverse toepassingen van onze houtvulmiddelen. Bestel de producten eenvoudig 24/7 direct in de webshop of bij een van onze dealers.

Uiteraard komen we graag bij je langs op de werkvloer. Zodat we geheel vrijblijvend een demonstratie van onze diverse producten kunnen geven.

Klanten

WoodFix is blij met al haar klanten, van de lokale ambachtelijke meubelmaker tot de grote parket fabrikant of verhuurder van bekistingen. Trots op elke samenwerking met houtbewerkers die met veel expertise hun vak uitoefenen. De klanten van WoodFix zijn werkzaam in de houtindustrie en maken mooie projecten. Zij werken met hoogwaardige producten, welke vragen om kwalitatieve houtreparatiemiddelen.

The better your Tools, the better your Work. WoodFix.

 
© Copyright WoodFix 2016 - 2023 | Alle rechten voorbehouden | KvK 64562026 | BTW NL002121837B27