Hallo,

Welkom bij WoodFix! Sinds 2016 zijn wij leverancier van kwalitatieve vulmiddelen voor de houtverwerkende industrie in de Benelux.

Onze producten zijn voor de professionele houtbewerker die zijn werk en materiaalkeuze serieus neemt en daarom kiest voor hoge kwaliteit materialen. Van de houten vloeren fabrikant, de ambachtelijke meubelmaker, tot de verhuurder van bekistingen. Daarnaast weet de particulier die passie voor hout heeft ons ook steeds vaker te vinden.

WoodFix

Trots

Veel houtvulmiddelen zijn giftig, bewerkelijk of drogen erg langzaam. Wij geloven dat de houtbewerker baat heeft bij vulmiddelen die duurzaam, krimpvrij en sneldrogend zijn. We zijn dan ook best trots op onze kwalitatieve houtvulmiddelen.

In samenwerking met Wood Repair by Bogh Consult uit Denemarken bieden we de houtindustrie een compleet assortiment om allerlei soorten beschadigingen in hout te herstellen. En dat op een kwalitatieve en duurzame manier.

WoodFix

Korte lijnen

Wat ons betreft draait het om kwaliteit, service en een goede productkeuze. Door persoonlijk contact en korte lijnen kunnen we een oplossing bieden voor jouw specifieke houtreparatie.

Voel je dan ook vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de diverse toepassingen van onze houtvulmiddelen. Uiteraard komen we graag een keer bij je langs op de werkvloer voor een vrijblijvende demonstratie van onze producten.

WoodFix

Houtindustrie

Onze klanten, van ambachtelijk meubelmaker tot verhuurder van bekistingen, zijn werkzaam in de houtindustrie. Zij werken met hoogwaardige producten, welke vragen om kwalitatieve reparaties.

 

© Copyright 2022 WoodFix, All Rights Reserved | KvK 64562026 | BTW NL002121837B27