Over WoodFix

Bij WoodFix richten we ons op de professionele houtbewerker, iemand die begrijpt dat goede materialen belangrijk zijn voor het beste eindresultaat. Onze klantenkring is divers, variërend van grote vloerenfabrikanten en bekistingsverhuurders tot de ambachtelijke meubelmaker. Steeds meer houtliefhebbers ontdekken dat WoodFix dé leverancier is van kwalitatieve houtvulmiddelen. En hoewel onze klanten verschillende achtergronden hebben, delen ze allemaal één gemeenschappelijk doel: het realiseren van mooie houtprojecten. En daarom kiezen ze voor WoodFix.

Team WoodFix

Trots

Veel houtvulmiddelen zijn giftig, bewerkelijk of drogen erg langzaam. Wij geloven dat de houtbewerker baat heeft bij vulmiddelen die duurzaam, krimpvrij en sneldrogend zijn. We zijn dan ook best trots op onze houtvulmiddelen.

In samenwerking met Wood Repair by Bogh Consult uit Denemarken bieden we de houtindustrie een compleet assortiment om allerlei soorten beschadigingen in hout te herstellen. En dat op een kwalitatieve en duurzame manier!

WoodFix

Kwalitatieve houtreparaties

Kunnen onze vulmiddelen alle soorten beschadigingen in hout repareren? Niet alles. Bijvoorbeeld als je een flinke houtrot reparatie hebt, dan is epoxy een geschikter vulmiddel. Maar voor alle overige houtreparaties vind je vast en zeker een geschikt vulmiddel in ons assortiment.

De producten van WoodFix zijn voor iedere professionele houtbewerker. Je kunt ze online aanschaffen in de webshop. Een deel van het assortiment is ook verkrijgbaar bij onze vertrouwde dealers groothandel Baars & Bloemhoff (Nederland) en Hendrichs & Cie nv (België).

WoodFix

Korte lijnen

Wat ons betreft draait het om kwaliteit, service en een goede product keuze. Door persoonlijk contact en korte lijnen, kunnen we snel de beste oplossing bieden voor jouw specifieke houtreparatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de diverse toepassingen van onze houtvulmiddelen. Wij begrijpen dat je eerst wilt zien en ervaren hoe goed het werkt. Daarom komen we graag langs voor een demonstratie bij jou op de werkplaats, waar je zelf kunt ontdekken welk verschil WoodFix kan maken voor jouw projecten.

Team WoodFix

Klanten van WoodFix

WoodFix is blij met al haar klanten, van de lokale ambachtelijke meubelmaker tot de grote parket fabrikant of verhuurder van bekistingen. We zijn trots op elke samenwerking met vakbekwame houtbewerkers die met veel expertise hun vak uitoefenen. Onze klanten maken prachtige houtprojecten. Zij werken graag met kwalitatieve producten, om zo een mooi eindresultaat te kunnen behalen.

The better your Tools, the better your Work ~ WoodFix

 

© WoodFix 2016 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | KvK 64562026 | BTW NL002121837B27